Burgul cu ghiveci de legume

de aziz in Mancaruri de post, 8 Mar 2011 | 6686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr burgul
  • ghivechiul poate fi din orice legume sau:
  • ardei gras 1
  • dovleac verde 1
  • morcov 2
  • ceapa 1
  • rosie 1
  • varza rosie
  • 2 cartofi
  • usturoi
  • seminte de marar o lingurita
  • o mana mazare
  • telina bete sau radacina
  • sare piper supa instant
  • pasta de tomate3 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgul cu ghiveci de legume:

se pune burgulul la fiert cu putina sare si o lingura de supa instant .

ghiveciul :caliti ceapa si ardeiul gras ,adaugati restul de legume ; adaugam apa calda si lasam la fiert nu inainte de a condimenta .spre sfarsit se adauga pasta de tomate.  http://www.bucataras.ro/retete/ghiveci-de-legume-18534.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgul cu ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez delicat cu verdeturi-post